Måndag C:

Morgon tillbringades med ett morgon dopp på Tofta :) Väldigt mysigttt <3 Nu bär det av till Allum för lite shopping och liknande, sedan blir det grillning till kvällen ^^
Imorgon komme räntligen min syster hem YYEEYYYYYHHH!! :D Och då blir det att packa till turkiet 
 

MIg Själv C:

Hej!
Jag tänkte faktiskt att jag skulle börja med att skriva ett ''mega'' inlägg om mig själv hehe :)
Mitt namn är då Emelie och jag är 17 år och läser Samhäll-Media på Munkebäcksgymnasiet här i göteborg. Börjar i 2:an nu till Hösten. Ska bli super spännande :D
Jag har ett STORT intresse av att fotografera och det är en stor anledning till varför jag läser media för att jag vill blir någonting inom foto och media.
Jag har också ett stor passion för musik och dans. Jag har dansat så länge jag kan minnas men kanske lite mer seriöst i snart 8 år. Jag är också medlem i Dansgruppen Swe-t crew som gör covers på olika sortes danser mest från den asiatiska kulturen. Otroligt roligt och har fått en massa nya fina vänner :)
 
Jag har bott här i Sveriges näst största stad Göteborg hela mitt liv med min familj som består av min mamma, pappa, syster och bror och en liten gobit till katt. 
Ganska svårt att beskriva sig själv haha Nä men jag är väll en snäll tjej som är i sina bästa år hahahahaha :D Go och glad. Lekfull och provar gärna nya saker. 
 

Ny blogg nya möjligheter

VÄLKOMMNA till min nya blogg :)
Jag kände igen att jag behövde byta blogg för att få det mer stilrent med namnet och annat. Dom kommer i stort sätt blogga om samma saker jag ska försöka slänga in lite flera bilder och kanske ska blogga lite om träning och hälsa också till och med eftersom jag tränar soppas mycket. 
Jag kallar fortfarande min blogg för en fotoblogg och sa försöka leva upp till det också haha :)
Hoppas ni gillar den :)
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0