http://emeliebergstroom.forme.se

Jag hittade ett SÅNT otroligt bra ställe att blogga på som min kompis tipsade mig om!!! och det var verkligen LÖVE vid första ögonkastet sååå im sorry gyus men jag har bytt blogg IGEN!! Förhoppningsvis är det nog den sista HAHAHHA! <3
 
 
http://emeliebergstroom.forme.se/
 
 

MÅNDAG

Då var det måndag igen :) Och ''tillbaka till verkligeheten'' för min del :) Skolan börjar och måste komma tillbaka till mina fina träningsrutiner som har varit jäte dåliga denna veckan :) Så det ska väll bli roligt.
Tror väll att veckan blir ganska lungt ändå, är ju ledig på tisdagar och mina tyska lektioner denna vecka försvinner bara för att min lärare ligger och gottar sig i något land lånt långt bort tihih :) Ska försöka blogga någonting imorgon haha ^__^
 
Nyinköpt jacka för vintern :)
 

Fotografering

Några bilder från gårdagens fotografering :) Alla bilder är tagna av mig ^^
Bilderna är tagna på Trägårdsföreningen, Haga, Röda sten, Ramberget :) Hope u like it <3
 
 

LÖrdag/ SÖndag :)

Lördag igår och jag var helt slut faktiskt, Började dagen med att fota med julia runt hela stan, Väldigt mysigt sedan på kvällen kom fina jenny och vi lagade mat och kollade film :)
 
Söndag idag och jag ska ÄNTLIGEN ha världens slapp dag, ska bara ta det allmänt lungt faktiskt, måla naglarna bada, ha ansikts mask och allt mysa till det. Känner också att jag håller på att bli förkyld så det är nog bästa att bara ligga hemma under massa täcken och sätta på en bra film :D!!!!
 
 
 

RSS 2.0